Εμπειρία χρήσης Motion Energy

Κριτική για την κρέμα Motion Energy από τον Matthew από το Leeds

Πώς το Matthew με βάση το Motion Energy βοήθησε στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου και στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης

Από τη νεολαία του ασχολήθηκε με την άρση βαρών, όπου υπάρχουν πολλά τραύματα που ασκούν μεγάλη πίεση στη μυϊκή μάζα. Στην ηλικία των 3-4 ετών, παρατήρησε ότι είχε φτάσει σε ένα οροπέδιο: τα αποτελέσματα δεν μεγάλωσαν, οι μύες δεν ανταποκρίθηκαν καλά στο φορτίο, τα βραβεία στους διαγωνισμούς είχαν φύγει. Άρχισα να ψάχνω ένα φάρμακο για να με βοηθήσει να ανακάμψω. Η επιλογή έπεσε στην κρέμα Motion Energy. Σε αυτήν την κριτική θέλω να μιλήσω για την εμπειρία μου με την κρέμα.

Ιατρικό ιστορικό και αναζήτηση θεραπείας

Τα μειωμένα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικά για έναν αθλητή. Πολλοί δεν περνούν και δεν εγκαταλείπουν το αγαπημένο τους άθλημα. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό και αποφάσισα να αναζητήσω τρόπους για να πάρω μια υψηλή ποιότητα ανάκτησης. Φυσικά, τα παράνομα ναρκωτικά και το ντόπινγκ απορρίφθηκαν αμέσως. Η υγεία και η φήμη είναι πιο πολύτιμα. Ο εκπαιδευτής συνέστησε το Motion Energy ως φυσικό και αποτελεσματικό φάρμακο.

Το σχέδιο χρήσης της κρέμας

Φωτογραφία πακέτων θερμικού βάλσαμου Motion Energy από την κριτική του Matthew of Leeds

Θα σας πω πώς να το χρησιμοποιήσετε. Ο κατασκευαστής συνιστά την εφαρμογή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για τρεις εβδομάδες, κάτι που έχω κάνει επίσης. Τρίβεται στους μυς το πρωί και 20 λεπτά πριν την προπόνηση. Θα αισθανθείτε αμέσως μια ευχάριστη ζεστασιά στους μύες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΥΛΗ, κάτι που αμαρτάνουν τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα. Κατά την πρώτη προπόνηση, ένιωσα πόσο εύκολα αντιδρούν οι μύες στο φορτίο.

Αποτελέσματα εφαρμογής

Έχω ολοκληρώσει όλη τη θεραπεία και τώρα συνεχίζω να την παίρνω για να αποτρέψω τα διαστρέμματα και τους τραυματισμούς. Οι μύες έγιναν πολύ πιο ελαστικοί, τα αποτελέσματα αυξήθηκαν, στους διαγωνισμούς έβαλε προσωπικό ρεκόρ και πήγε στους 3 πρώτους νικητές. Συνιστώ σε όποιον ασχολείται σοβαρά με την άσκηση και νοιάζεται μόνο για την υγεία του!