Κριτικές Motion Energy

 • Ahmet
  Ο λαιμός και το κάτω μέρος της πλάτης μου τραυματίστηκαν από τη συνεδρίαση. Το Motion Energy έγινε η σωτηρία μου: Κάνω αίτηση πριν από την έναρξη της εργάσιμης ημέρας και ξεχνώ όλα τα συμπτώματα. Ακόμα αισθάνομαι υπέροχα μετά από 16 ώρες στον υπολογιστή
  Motion Energy
 • Δημήτριος
  Τρίβω τους μυς μου πριν από την προπόνηση και τους αγώνες, ειδικά σε κρύο καιρό. Λειτουργεί πολύ καλά: χωρίς καύση ή έντονη οσμή. Σας συμβουλεύω ότι το motion energy είναι ένα καλό φάρμακο.
  Motion Energy
 • Ευαγγελία
  Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς motion energy. Έχω μια γενετική προδιάθεση για ασθένειες των αρθρώσεων που ένιωσα σε νεαρή ηλικία. Ήταν δύσκολο να περπατάς για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα γόνατα πονάνε από σωματική άσκηση. Τώρα έχω ξεχάσει αυτά τα προβλήματα
  Motion Energy
 • Zeynep
  Το Motion Energy είναι το πιο αποτελεσματικό τζελ άρθρωσης και μυών! Ξεφορτώθηκα την αρθρίτιδα σε 2 εβδομάδες. Τώρα το χρησιμοποιώ στην πλάτη μου, στην προπόνηση τράβηξα έναν μυ. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά σε λίγες μέρες!
  Motion Energy
 • Elif
  Αγόρασα τον άντρα μου Motion Energy πριν από έξι μήνες. Ξεφορτώθηκα την ισχιαλγία πολύ γρήγορα! Χρησιμοποίησα αυτό το τζελ μόνος μου όταν τραύμασα την άρθρωση του ισχίου. Ο πόνος εξαφανίστηκε σε μόλις μισή ώρα. Πολύ αποτελεσματικό, το προτείνω.
  Motion Energy
Εκτίμηση Motion Energy
4.7
15